10 LU POLIMER KİL CLAY KESİM SETİ
 10 LU POLIMER KİL CLAY KESİM SETİ
 10 LU POLIMER KİL CLAY KESİM SETİ
 10 LU POLIMER KİL CLAY KESİM SETİ
 10 LU POLIMER KİL CLAY KESİM SETİ

10 LU POLIMER KİL CLAY KESİM SETİ (3D-POLI-007)

Fiyat : ₺59,00(KDV Dahil)

Gıdaya uygun malzemeden üretilmiştir. Kalıplarımız Sadece elde yıkmaya uygundur. Yüksek ısıya maruz bırakmayınız. Çevre dostu malzemeden üretilmiştir. %100 FOOD GRADE sertifikalı üründür.

ADET :

Sana özel tasarım küpeler yapmak için 10 LU POLIMER KİL CLAY KESİM SETİ tam sana göre! Bu kesim seti, polimer kil veya clay kullanarak özgün tasarımlı küpeler yapmak isteyenler için mükemmel bir seçimdir.

Kesim seti, 10 farklı boyutta kesici içerir, böylece küpe tasarımınıza göre istediğiniz boyutta kesim yapabilirsiniz. Bu set, yaratıcı tasarımlarınızı kolaylıkla gerçekleştirmenizi sağlayacak ve sizi sıradan tasarımlardan uzaklaştıracaktır.

Polimer kil veya clay, güçlü ve dayanıklı bir malzemedir ve bu kesim setiyle birlikte kullanıldığında, mükemmel şekiller elde etmeniz için size yardımcı olacaktır. Ayrıca, polimer kil veya clay, renkli ve göz alıcı tasarımlar için de idealdir.

10 LU POLIMER KİL CLAY KESİM SETİ ile özgün tasarımlarınızı hayata geçirin ve kendinizi küpe yapımında profesyonel bir tasarımcı olarak gösterin. Bu set, hobi amaçlı veya ticari amaçlı kullanım için idealdir.

Siz de kendi küpelerinizi tasarlamak istiyorsanız, 10 LU POLIMER KİL CLAY KESİM SETİ'ni hemen sipariş verin ve yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayın!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR